Lediga tjänster hos oss

Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare till vår verksamhet, både inom smide och servicetekniker på ventilation.  Skicka gärna ett cv till info@hvp-uc.se

Just nu söker vi:

Industrimekaniker/smidesarbetare

Du ska vara van att fatta egna beslut och arbeta självständigt, men givetvis även i grupp. Vi vill att du ska hantera flera svetsmetoder – främst elektrodsvetsning och rörtrådssvetsning och du bör kunna hantera en skärbrännare. Du bör även ha god allmän kännedom om mekanik och konstruktioner av stål, samt om industriella maskiner.

Heta arbeten, Säkra lyft, Arbete på hög höjd, Ställningsbyggare, Truckkort o. dyl. är meriterande, liksom körkort klass C och/eller certifikat för fordonsmonterad kran.

Körkort klass B är ett krav.


Servicetekniker ventilation

Vi söker Dig som har några års erfarenhet från yrket som servicetekniker inom ventilation. Vi ser det som mycket positivt att Du tidigare arbetat både med service och installationer. Vårt arbete sker i datamiljö, och vi ser gärna att du har god datavana.

Dina arbetsuppgifter ar att utföra servicearbeten och injusteringsarbeten ute hos våra kunder. Arbetet som servicetekniker innebär att Du självständigt ska planera, samordna och utföra Ditt arbete. Tjänsten innebär mycket kontakt med våra beställare och leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Körkort klass B är ett krav.

Arbetsledande ventilationsmontör/ventilationsmontör

Vill du arbeta med fastighetsfunktioner, såsom energi, värme och luft? Då kan vi erbjuda dej en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Som person är du en positiv lagspelare som utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Du kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar, men fungerar även i grupp. Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av ventilation och installation.

Körkort klass B är ett krav.


Hos oss har Du möjlighet att utvecklas och växa inom företaget – vi är beredda att satsa på Dig

Skicka e-post till: info@hvp-uc.se

Vårt dotterbolag:

Vårt dotterbolag:

Vårt dotterbolag:

Vi är medlemmar i:

Vi är återförsäljare för:

Vi är återförsäljare för: